• 13/06/2021
Digiqole ad

“The Simpsons” parashikuan shpërthimin në Beirut?

 “The Simpsons” parashikuan shpërthimin në Beirut?

Shpërthimi që ndodhi dje në portin e Bejrutit, kryeqyteti i Libanit, tronditi botën. Pamje të rënda vijnë nga ky qytet ku raportohet se rreth 100 njerëz kanë vdekur, gjersa mbi 4000 të tjerë janë plagosur. 


Duket sikur pas çdo lëvizjeje të rëndësishme që zhvillohet në botë, fansat vrapojnë drejt “The Simpsons” për të parë nëse kjo gjë parashikohej në të kaluarën.

Ka pasur raste të ndryshme kur episodet e “The Simpsons” u janë referuar gjërave që po ndodhin në botë, e veçanërisht në Amerikë dhe herë-herë madje e kishin parashikuar para se të ndodhte.

Tani, postime të ndryshme në mediat sociale po pretendojnë se ‘The Simpsons’ parashikuan shpërthimin tragjik në Bejrut.

Reporteri

Digiqole ad

Të ngjashme