• 25/07/2021
Digiqole ad

Reagon kryeministri Hoti lidhur me atë që ka ndodhur dje në Karaçevë

 Reagon kryeministri Hoti lidhur me atë që ka ndodhur dje në Karaçevë

Ky është postimi i plotë i kryeministrit Hoti:

Lidhur me atë që ka ndodhur dje në Karaçevë, janë angazhuar të gjitha organet përkatëse për të vlerësuar rastin. Shpejt do të kem një raport të detajizuar. Qytetarët tanë në atë pjesë nuk do të jenë pa mbrojtje të institucioneve. Veprimet tona do të jenë në përputhje me kushtetutën dhe ligjin, si dhe të koordinuara me të gjithë mekanizmat e sigurisë në vend.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3524872280907434&id=538814499513242

Të ngjashme