• 13/06/2021
Digiqole ad

Klubi i atletikës “Theranda” fiton 16 medalje

 Klubi i atletikës “Theranda” fiton 16 medalje

Me 16 medalje të fituara,6 të arta,4 të argjenta 6 bronzta klubi atletikë “Theranda” kthehet nga Kampionati individual i Kosovës për Junior/e, e cila u mbajt për dy ditë me radhë me 08-09.08.2020 në stadionin olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë.
Rezultatët e arritura:

Medalje të arta:

-Blendi Salihu 1500m U-18
-Artida Sopaj 100m Seniore
-Artida Sopaj 200m Seniore
-Artida Sopaj K.gjatësi Seniore
-Shkurtiona Sopaj K.gjatësi U-18
-Shkurtiona Sopaj 3 hapsh U-18

Medalje të argjenta:

-Shkurtiona Sopaj 100m U-18
-Valjeta Krasniqi 3 hapsh U18
-Diella Ndrecaj 60m U-10
-Diella Ndrecaj 300m U-10

Medalje të bronzt:

-Blendi Salihu 800m U-18
-Valjeta Krasniqi shtizë U18
-Valjeta Krasniqi k.gjatësi U-18
-Artida Sopaj disk Seniore
-Olta Krasniqi 60m U-10
-Olta Krasniqi 300m U-10

Në emër të kryesis së klubit urojm gjithë atletet dhe atletët,të cilët e përfaqësun qytetin e Suharkës në mnyrën më të mirë.
Faleminderim dhe për trajnerët e klubit Banush Dakaj,Labinot Gashi.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1730332187127705&id=705192239641710

Digiqole ad

Të ngjashme