• 13/06/2021
Digiqole ad

Sot janë kryer pagesat për 27,572 familje

 Sot janë kryer pagesat për 27,572 familje

🟢 Sot janë kryer pagesat për 27,572 familje! 🙏

Nga 130 euro për muajt Maj dhe Qershor janë ndarë për 27,572 familje me kushte të rënda materiale, të cilët nuk kanë asnjë të punësuar! Tërheqja e mjeteve mund të bëhet nga data 12 Gusht nëpër zyra postare, afër vendbanimeve dhe duke respektuar udhëzimet për mbrojtje nga #COVID19.
🇽🇰 #vendosemasken 😷

Digiqole ad

Të ngjashme