• 05/08/2021
Digiqole ad

Ministri Zemaj ka një lajm të mirë për punëtorët shëndetsorë

 Ministri Zemaj ka një lajm të mirë për punëtorët shëndetsorë

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, ka thënë se:

Si ministër i Shëndetësisë sot kam kërkuar nga Kryeministri z. Avdullah Hoti, që deri në përfundim të pandemisë, punonjësve shëndetësorë t’u paguhet shtesa në të ardhura personale deri në 300 euro në muaj, bazuar në kategorizimin e bërë sipas rrezikshmërisë së drejtpërdrejtë nga virusi Covid-19. Kërkesë e cila gjeti mbeshtetjen dhe mirëkuptimin e Kryeministrit.

Të ngjashme