• 25/07/2021
Digiqole ad

11 herë kur fotografët kapën fenomenet natyrore në momentin e duhur

 11 herë kur fotografët kapën fenomenet natyrore në momentin e duhur

Është e pamohueshme që natyra ka një mënyrë për të na mahnitur, por pak prej nesh kanë fatin të jenë në vendin e duhur në kohën e duhur në mënyrë që të kapin një fenomen të veçantë natyror. Ne kemi zgjedhur disa nga mrekullitë më të rralla në Tokë dhe do të donim t’i ndanim ato me ju.

1. Një çarje në fushën magnetike të Tokës lejoi që era e Diellit të përhapet në Norvegji


2. Ky është një fenomen i rrallë i quajtur rrufeja “lart-lëvizëse”, e njohur gjithashtu edhe si rrufeja “tokë në-re”, e cila duket si një pemë.

3. Ne nuk do të donim të ishim në këtë vend pasagjerësh.

4.Kjo sferë lavë në formë të përkryer që del nga deti mund të duket e copëtuar, por nuk është kështu.

5. Çfarë është më i bukur se një ylber? Një ylber i dyfishtë!

6. Një pyll nënujor në Cape Town

7. Shfaqja e rrufesë me një ylber është eksperiencë një herë në një jetë.

8. Kjo stuhi shiu duket tepër e afërt


9. A keni parë ndonjëherë një valë të ngrirë? Epo, ja një!

10. Një halo diell i shndritshëm është një pamje e rrallë.

11. Vesa e mëngjesit në një nuselale

Të ngjashme