• 25/07/2021
Digiqole ad

Në Sallagrazhdë mbulohen senzorët e ndriçimit, reagon Bali Muharremaj

 Në Sallagrazhdë mbulohen senzorët e ndriçimit, reagon Bali Muharremaj


Kryetari Muharremaj ka njoftuar se në fshatin Sallagrazhdë dikush ka mbuluar senzorët, në mënyre që ndriqimi të aktivizohet gjatë ditës e pastaj ta proklamojnë si dështim.

Ja postimi i plotë i kryetarit Muharremaj:
Ndodhë edhe kjo. Që një investim të qëlluar të provojnë ta modifikojnë si dështim.

Dikush qëllimisht në fshatin Sallagrazhdë, është munduar ti mbuloj senzorët që ndriqimi të duket ditën. Dhe më pas ta proklamojnë si dështim të ndriqimit publik.

I ftoj institucionet përgjegjëse të policisë ta hetojnë rastin.

Bali Muharremaj

Të ngjashme