• 03/08/2021
Digiqole ad

Brenda 24 orëve policia arrestoi 40 persona në Kosovë

 Brenda 24 orëve policia arrestoi 40 persona në Kosovë

Policia e Kosovës ka publikuar statistikat e aksidenteve dhe arrestimeve brenda 24 orëve të fundit.


Në statistikat e policisë bëhet e ditur se dje kanë ndodhur 19 aksidente me persona të lënduar dhe 21 vetëm me dëme materiale.

Për shkelësit e rregullave të trafikut policia ka shqiptuar 1,338 gjoba.

Gjatë 24 orëve të fundit, policia ka arrestuar 40 persona, prej tyre 27 janë dërguar në mbajtje dhe 5 në vuajtje të dënimit.

Të ngjashme