• 05/08/2021
Digiqole ad

Bosnjak, lojtari më i ri i Ballkanit

 Bosnjak, lojtari më i ri i Ballkanit


Armin Bosnjak, është futbollisti i FC Ballkani

Kemi knaqësinë tē ju informojmë se mesfushori ofanziv nga Mali i Zi, sot në ambientet e klubit ka firmosur kontratë e cila e lidh me klubin për tre vite të ardhshme.

Armin Bosnjak ka qenë pjesë e klubeve në ligat e Malit të Zi, si: FK Jedinstvo, FK Iskra, FK Rudar, FK Zeta. Me klubet Rudar dhe Zeta ka përvojë ndërkombëtare pas qe ka luajtur në Europë me këto klube. Ishte pjesë e përfaqësuesës së Malit të Zi për grupëmoshat U/17 dhe U/19

Na priftë e mbara Armin.

Suharekë,18.08.2020

Të ngjashme