• 16/06/2021
Digiqole ad

Ismet Munishi: Turp ju qoftë, marre e madhe

 Ismet Munishi: Turp ju qoftë, marre e madhe

Ismet Munishi ka reaguar në llogarinë e tij në facebook, duke pësëritur se vendimi për rifillimin e ligës në pandemi ka qenë i ngutshëm, i motivuar nga interesa pësonale të dikujt e jo nga arsyeja.

Turp ju qoftë, Marre e madhe thot tutje Munishi.

Ja postimi j plotë:

Fillimi i i liges ne kohen e pandemisë ka qenë gabimi trashanik që kemi bo .
Nuk kemi pas kushte as minimale për një gjë të tillë.
Si dhe qysh rrjedhen gjërat e di mirë dhe pse faktori politik dhe sportiv ka marrë vendim të tillë kur nuk kemi pasur kushte as minimale duhet të sqarohet publikishtë .
Unë besoj se kan qenë të motivuar nga intereset personale dhe jo nga arsyja.
Të gjithë juve që i jepshi zorë me fillu liga pa marë parasysh pasojat turp ju qoftë.
Tash kur u bëmë turpi i botes dilni e folni pse ndodhi kjo .
A ja ka vlejtë vlersojeni vetë
Lendimet
Miqsoret
Virusi qe futbollistët kanë luajtur si duket te infektuar dhe e kan perhap edhe neper familjet e tyre .
Marre e madhe .


Digiqole ad

Të ngjashme