• 25/07/2021
Digiqole ad

Albulena Balaj, nuk i shkon në zyre Kryetarit Muharremaj

 Albulena Balaj, nuk i shkon në zyre Kryetarit Muharremaj


Komuna kishte organizuar pritje për zv.kryeministren e Republikës së Kosovës znj.Albulena Balaj, mirëpo kjo e fundit si duket në momentet e fundit ka vendosur ta ndryshojë agjenden, duke anuluar takimin në zyrën e kryetarit. Kryetari Muharremaj ka pritur vetëm ministrin e tregëtisë dhe industrisë z.Vesel Krasniqi.

Sipas agjendës është paraparë që nga ora 11:00 Albulena Balaj ta vizitojë zonën industriale në Shirokë. Mbetet të shihet nëse zv.kryeministrja do të jetë e pranishme.

Të ngjashme