• 03/08/2021
Digiqole ad

Kryetari Muharremaj ndan tri banesa për tri familje të dëshmorëve

 Kryetari Muharremaj ndan tri banesa për tri familje të dëshmorëve

I pari i komunës së Suahrekës ka ndar tri banesa për tri familje të dëshmorëve.
Familjes së dëshmorit Ruzhdi Jupaj nga Studençan, Familjes së dëshmorit Hysen Hoti nga Samadraxha dhe Familjes së dëshmorit Hamzi Bytyçi nga Peqani këtë e ka bërë të ditur vetë kryetari Muharremaj përmes rrjetit social Facebook.

Familjes së dëshmorit Ruzhdi Jupaj nga Studençani, iu nda një banesë.

Familja e tij sot kanë pranuar çelsat e banesës.
Komuna do të ndaj edhe në vazhdim banesa të tjera, derisa të zgjidhet plotësisht çështja e banimit për familjet e dëshmorëve.

Kujdesi nga institucionet do të vazhdoj, si obligim dhe respekt ndaj atyre që dhanë shumë për lirinë e vendit.

Familjes së dëshmorit Hysen Hoti nga Samadraxha, iu nda një banesë.

Familja e tij sot kanë pranuar çelsat e banesës.

Komuna do të ndaj edhe në vazhdim banesa të tjera, derisa të zgjidhet plotësisht çështja e banimit për familjet e dëshmorëve.

Kujdesi nga institucionet do të vazhdoj, si obligim dhe respekt ndaj atyre që dhanë shumë për lirinë e vendit.

Familjes së dëshmorit Hamzi Bytyçi nga Peqani, iu nda një banesë.

Familja e tij sot kanë pranuar çelsat e banesës.
Komuna do të ndaj edhe në vazhdim banesa të tjera, derisa të zgjidhet plotësisht çështja e banimit për familjet e dëshmorëve.

Kujdesi nga institucionet do të vazhdoj, si obligim dhe respekt ndaj atyre që dhanë shumë për lirinë e vendit.

Të ngjashme