• 16/06/2021
Digiqole ad

I ndau koronavirusi, vjen momenti i veçantë: Çifti i të moshuarve ritakohen pas 102 ditësh

 I ndau koronavirusi, vjen momenti i veçantë: Çifti i të moshuarve ritakohen pas 102 ditësh

Çfarë është dashuria? Është e vështirë për t’u përshkruar me fjalë, po kjo foto e përkufizon më së mirë.

Ky çift i të moshuarve kanë dhënë përqafimin dhe puthjen pas 102 ditësh të ndarë, si pasojë e koronavirusi.

Megjithatë, pa harruar masat Covid-19. Një qese plastike dhe sigurisht me maskë. Kjo foto do ua zbukurojë mbrëmjen.

GazetaExpress

Digiqole ad

Të ngjashme