• 16/06/2021
Digiqole ad

Skandaloze: Komuna e Prizrenit promovon biznesin e vëllait të kryetarit Mytaher Haskuka

 Skandaloze: Komuna e Prizrenit promovon biznesin e vëllait të kryetarit Mytaher Haskuka

Qyteti i Prizrenit veçohet me shumë objekte historike dhe fetare si dhe me mikpritjen e tij.

Prizreni vizitohet nga turistët vendor por edhe ndërkombëtar.

Komuna e Prizrenit që nga muaji gusht ka promovuar faqen Visit Prizren, me qëllim të promovimit të Prizrenit, Hoteleve, ushqimeve kafiterive dhe objekteve për tu vizituar.

Mirëpo duket që Komuna pos promovimit të Turizmit, është përkujdesur që vëllait të kryetari Mytaher Haskuka t ‘ia promovojë biznesin me përparësi nga bizneset e tjera të shumta.

Në pjesën ku kjo web faqe promovon Hotelet, si Hoteli i parë në renditje është “Hotel Bora” që gjendet në Prevallac, destinacion i shumë vizituar.

GazetaBlic

Digiqole ad

Të ngjashme