• 03/08/2021
Digiqole ad

Ngjarja e datës 22 gusht

 Ngjarja e datës 22 gusht

Mbahet ceremonia e hapjes solemne të “ArchiTech Festival”  nga Kuvendi Rinor i Prishtinës dhe përkrahur nga Komuna e Prishtinës.( Salla e konferencave të objektit të ri të Komunës së Prishtinës në Dragodan, ora 10:00)

GazetaExpress

Të ngjashme