• 17/05/2021
Digiqole ad

Kryetari Muharremaj, prezanton nënstacionet në Komunen e Suharekës

 Kryetari Muharremaj, prezanton nënstacionet në Komunen e Suharekës

Projekti për nënstacionet është thuajse në përfundim. Ato janë të vendosura në qytet dhe disa fshatra, për t’iu ofruar siguri në komunikacion dhe kushte moderne kur presin për udhëtim qytetarët tanë…

https://m.facebook.com/balimuharremaj1/videos/334458784589905/?locale2=en_US

Digiqole ad

Të ngjashme