• 13/06/2021
Digiqole ad

Ministria e Arsimit vjen me njoftimin e fundit për fillimin e vitit të ri shkollor

 Ministria e Arsimit vjen me njoftimin e fundit për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministria e Arsimit ka dhënë udhëzimet e përgjithshme për fillimin e vitit shkollor, teksa vendi po përballet me pandeminë

Përmes një komunikate për media, MASHT bëri të ditur se janë mobilizuar për bashkëpunim me akterët e tjerë në mënyrë që organizohet mbajtja e mësimit.

“Ministri Likaj, kabineti i MASH dhe departamentet përkatëse në MASH janë mobilizuar që me bashkëpunim të mirë të të gjithë akterëve, përfshirë DKA-të, shkollat, mësimdhënësit, prindërit dhe nxënësit e donatorët, do të bëhet e mundur që t’i përgjigjemi me sukses sfidave të shumta që paraqet organizimi i mësimit në kushtet e pandemisë COVID-19 në shkollat e Kosovës.”, thuhet në njoftimin e MASHT.

GazetaExpress

Digiqole ad

Të ngjashme