• 02/08/2021
Digiqole ad

Drejtoresha Shëndetësisë Besa Kuqi kandidate për shkollim specialistik

 Drejtoresha Shëndetësisë Besa Kuqi kandidate për shkollim specialistik

Këtë e ka bërë të ditur vetë Drejtoresha e Shëndetësisë në një postim në Facebook.

Ky është postimi i plotë i Besa Kuqit:

Te nderuar qytetarë dhe te nderuar kolegë mjekë kandidat per shkollim specialistik, dua te ndajë me ju që edhe unë me profesion si psikologe klinike jam kandidate për shkollim specialistik në konkursin e fundit te shpallur nga Ministria Shendetesisë në drejtimin Psikologji klinike, pas kerkesave te shumta nga ju mjekë nga Komuna e Therandes kandidat per shkollim specialistik që të merrni letër mbeshtetese nga drejtoria e QKMF-se për perkrahje nga ana komunes për specializimimin, dua të ju njoftoj se unë si drejtoreshe nuk kam marr asnje leter mbeshtetese as rekomandim nga drejtoria e QKMF-se në Therandë por kam aplikur si githë të tjerët dhe në menyrë transparente pa asnjë anim dhe duke respektuar të gjitha kriteret presë të perzgjedhem në mesin a kandidateve te suksesshem nga bordi per shkollim specialistik.
Uroj suksese te gjithë juve mjekë kandidat te komunes tonë që jeni pjesë e perzgjedhjes të konkursit per shkollim specialistik të shpallur nga Ministrisa e Shendetesisë dhe të vazhdoni punēn dhe avancimin profesional tuaji

Të ngjashme