• 13/06/2021
Digiqole ad

Kryetari Muharremaj fton të gjithë qytetarët

 Kryetari Muharremaj fton të gjithë qytetarët

Ju ftoj të gjithëve pa dallim, të merrni pjesë në diskutimin publik, sot nga ora 13:00 në Bibliotekën “Hajdin Berisha” në Suharekë.

Do të diskutohet për planifikimin e buxhetit për vitin 2021 dhe listën e projekteve kapitale për vitin 2021.

Pjesëmarrja juaj është e rëndësishme, sepse përmes debatit dhe konsultimeve me ju, ne do të kemi vlerësimet, vërejtjet dhe propozimet tuaja të cilat u shërbejnë kërkesave të qytetarëve.

Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme