• 03/08/2021
Digiqole ad

Reshitaj ka një mesazh për skeptikët e Ballkanit

 Reshitaj ka një mesazh për skeptikët e Ballkanit

Ata që po shfaqen skeptikë për edicionin e ri të BALLLANIT, pasi 3shja sulmuese e sezonit të kaluar nuk është, po harrojnë elementin kryesor.

Pavarësisht klasit që ata kishin, loja e BALLKANIT nuk ishte e X apo Y futbollistit. Ajo ishte rezultat i trajnerit, formacionit të tij, taktikave të tij dhe ideologjisë futbollistike që Ismeti e ka!

Baftiu, Hoxha e Topalli para se ta bënin atë lojën e bukur me BALLKANIN që krejtve i hyri në zemër, ishin në klube të tjera ku luhej BAM e BUM.

E di që dikuj nuk i konvenon me pranu, ama futbolli i zhvilluar nga BALLKANI e ka direkt vulën e Munishit dhe kultivimit të futbollit modern që ai e bën.

Paramendojeni tash, me një trajner të tillë si dhe me një kontigjent fenomenal të lojtarëve që pronari Kabashi vazhdimisht po i afron në skuadër, cfarë loje do të ketë në edicionin e ri!

Se a do të fitojë titull apo jo, kjo mbetet të shihet, por se a do të jetë skuadra me futbollin më tē bukur e të kënaqshëm për shikuesit, kjo s’do diskutim. Lojtarët e duhur janë me trajnerin e duhur, në klubin e duhur 🧡🖤

Të ngjashme