• 03/08/2021
Digiqole ad

Diskutimi Publik: Palnifikimi i Buxhetit për vitin 2021

 Diskutimi Publik: Palnifikimi i Buxhetit për vitin 2021

Në Diskutimin Publik, të mbajtur sot, në Bibliotekën e Qytetit, në Suharekë, për Palnifikimin e Buxhetit për vitin 2021, kanë marrë pjesë qytetarë të shumtë, të cilët janë interesuar për planifikimet buxhetore për fshatrat e tyre. Kryetari i Komunës z.Bali Muharremaj dhe përfaqësues zyrtarë nga komuna, i kanë njoftuar qytetarët e pranishëm me ndarjen buxhetore për qytetin e Suharekës dhe për të gjitha fshatrat.Në fund ka pasur shumë pyetje drejtuar panelistëve, pyetje që ishin në interes të lagjeve dhe fshatrave të tyre, poashtu edhe për qytetin.Të gjitha pyetjet kanë marrë përgjigje nga kryetari Muharremaj dhe nga drejtori i Shërbimeve Publike z.Enver Shabani

Të ngjashme