• 03/08/2021
Digiqole ad

Muharremaj: Çerdhja “Fluturat” në Suharekë tashmë është gati

 Muharremaj: Çerdhja “Fluturat” në Suharekë tashmë është gati

Çerdhja “Fluturat” në Suharekë tashmë është gati dhe do të fillohet me punë nesër.

Natyrisht ka zbatim edhe të rregullave për mbrojtje nga pandemia.

Ju uroj edukim të mbarë !

Bali Muharremaj

Të ngjashme