• 03/08/2021
Digiqole ad

Ekskluzive: Dy pikat e marrëveshjes në mes të Kosovës dhe Serbisë

 Ekskluzive: Dy pikat e marrëveshjes në mes të Kosovës dhe Serbisë

Indeksonline ka mësuar dy pikat në të cilat janë parashikuar të firmosen në marrëveshjen Kosovë-Serbi.

Autosrada, Prishtinë-Merdare si dhe linja hekurudhore, Beograd – Adriatik”

Ndryshe, marrëveshja pritet të nënshkruhet në ora 17:00 në Shtëpinë e Bardhë, në praninë e Donald Trump.

Të ngjashme