• 25/07/2021
Digiqole ad

Një grua tenton të vetëvritet në Prishtinë, shpëtohet nga një punëtor

 Një grua tenton të vetëvritet në Prishtinë, shpëtohet nga një punëtor

Rreth orës 18:00, një person i gjinisë femërore ka tentuar të vetëvritet, por një punëtor ka intervenuar dhe e ka evituar aktin.

Lajmin për Gazetën Express e ka konfirmuar Bajram Krasniqi nga Policia e Kosovës.

“Rreth orës 18:00, në një rrugë në Prishtinë, ka qenë një rast ‘tentim vetëvrasje’. Një person i gjinisë femërore ka tentuar të vetëvritet, ka qenë ndërhyrja e një punëtori të një kompanie që ka evituar aktin”, ka thënë Krasniqi.

Të ngjashme