• 25/07/2021
Digiqole ad

Ministrja Vlora Dumoshi ka vizituar të rinjët e Suharekës

 Ministrja Vlora Dumoshi ka vizituar të rinjët e Suharekës

Këtë e ka bërë të ditur Komuna e Suharekë përmes llogaris së tyre në Facebook.

Ky është postimi i plotë:

Programin dhe trajnimin për ndërmarrësi dhe aftësim profesionalKryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, së bashku me Ministren e Kulturës Rinisë dhe Sporteve Vlora Dumoshi dhe zv.Ministren Valdete Bajrami, vizituan sot të rinjët, të cilët po ndjekin programin dhe trajnimin për ndërmarrësi dhe aftësim profesional-mentorim e këshillim, i cili po implementohet nga Instituti Cilësor për Hulumtime Analiza dhe Trajnime.“Ky projekt synon të avansojë njohuritë dhe kompetencat e të rinjëve përmes trajnimeve profesionale”, ka thënë kryetari Muharremaj.

Të ngjashme