• 16/06/2021
Digiqole ad

Anëtarët e Xhebrailav kanë shpërndarë maska falas

 Anëtarët e Xhebrailav kanë shpërndarë maska falas

Tifozët e Xhebrailav kanë shpërndarë maska falas për qytetarët e Suharekës.

Xhebrailat nesër festojnë 28 vjetorin e themelimit si tifogrup dhe për nder të 28 vjetorit kanë vendosur të dhurojnë disa maska falas.

Ky është postimi i plotë :

Mbaj Mask Mbaj Distanc
Sot për nder 28 vjetorit Xhebrailav Antarët tonë shpërndan maska Falas
Falenderojm Barnatoret për këtë
Donacion :
Dori Pharm
Lika Pharm
Lisi Pharm
Bini Pharm
Green Pharm

Digiqole ad

Të ngjashme