Digiqole ad

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 51 aksidente trafiku, 1 me fatalitet

 Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 51 aksidente trafiku, 1 me fatalitet

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 51 aksidente trafiku, 25 aksidente me persona të lënduar ndërsa 25 prej tyre me dëme materiale dhe 1 me fatalitet.

Në raportin e policisë bëhet e ditur se janë shqiptuar 720 tiketa trafiku, gjithashtu edhe 566 tiketa për mos respektimin e ligjit anti-COVID-19.

Këto janë statistikat e përgjithshme në 24 orëshin e fundi:

Digiqole ad

Të ngjashme