Digiqole ad

20 fotografitë që tregojnë se si temperaturat e larta mnd të shkatërrojnë gjithçka

 20 fotografitë që tregojnë se si temperaturat e larta mnd të shkatërrojnë gjithçka

Të paktën pjesët prej druri janë ende të paprekura.

A është i trishtuar ky ventilator tavani? Jo, thjesht u shkri nga nxehtësia.

Të paktën kemi akoma energji elektrike.

Tani duhet ti kalkuloni vet detyrat, fat të mirë.

“Nuk është Florida e nxehtë përderisa gjërat e plastikës ne makinën tuaj nuk  shkrihen”.

A paguajn sigurimet për makinat e shkrira?

Nëse këto shkallë shkrihen pak më shumë, këto hapa mund të bëhen një devijim.

Tani kemi nevojë për bojë rezistene ndaj nxehtësisë për shenjat në rrugë.

Kjo hije e diellit për makina kishte një punë për të bërë, dhe dështoi.

Një tastierë fleksibile.

Të paktën ishte mbajtësi i telefonit, dhe jo vetë telefoni.

Ishte aq nxehtë, sa edhe  konet e trafikut hoqën dorë.

Shiko, deponuesi bëri një tatuazh!

Epo, mbase kjo stilolaps i shkrirë ende funksionon …

Mësimi numër një: mos blini rolete plastike.

Ndoshta qëndrimi brenda ishte një ide më e mirë.

Posteri tani ka një vend më pa për të dërguar porosinë.

Edhe kjo shenjë parking u shkrie ,epo kështu e ka Florida.

Nëse mendoni se kjo është një rrugë e lagur, shikoni përsëri. Në të vërtetë është asfalt i shkrirë.

Nuk ka më privatësi në këtë tualet!

Digiqole ad

Të ngjashme