• 20/06/2021
Digiqole ad

Kryetari Muharremaj priti në takim komandantitn e KFOR-it italian

 Kryetari Muharremaj priti në takim komandantitn e KFOR-it italian

Kryetari Muharremaj priti në takim komandantitn e KFOR-it italian

Kryetari i Komunës së Suharekës, z.Bali Muharremaj, ka pritur në një takim pune komandantin e kontingjentit italian të KFOR-it, Gianluca Figus, me të cilin ka biseduar për vazhdimin e bashkëpunimit në mes të KFOR-it dhe Komunës së Suharekës.

Kryetari Muharremaj e ka njoftuar komandantin FIGUS me projektet që Komuna e Suharekës po i realizon si dhe kanë biseduar edhe për menagjimin e pandemisë COVID-19.
Te dy së bashku, përveç që kanë biseduar për bashkëpunimin e ndërsjelltë, janë pajtuar edhe për çështje të tjera të zhvillimeve të përgjithshme në Komunën e Suharekës si në fushën sigurisë së përgjithshme, po ashtu edhe për arsimin dhe investimet në fusha të ndryshme.

Digiqole ad

Të ngjashme