Kandidatët e LDK-së,kërkuan vota në Peqan,Semetisht, Nishor, Kasterrc e Breshanc

Ka dindidatët për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës nga Dega e Suharekës në vazhdën e takimeve mobilizuese, mbrëmë janë takuar dhe diskutuar me strukturat e LDK-së në fshatrat : Peqan, Semetisht, Nishor, Kastërrc dhe Breshanc.

LDK Suharekë përmes faqes në facebook njoftuan se:
Peqani, Semetishti, Nishori, Kasterrci e Breshanci vazhdojnë mbështetjen tradicionale dhe bindëse të vizionit të LDK-së.

Voto numrin 132 LIdhjen Demokratike të Kosovës.

Hapsirë Reklamuese

Voto kandidatët me numër:
1-Prof Dr. Abdullah Hoti
16-Dr. Ardian Shala
41-Dr. Sali Asllanaj
75-Prof Bulëza Kuçi
86-Dr. Shefket Kolgeci

[Artikull i Sponzorizuar]