U mbajt diskutimi publik për Draft planin: Harta Zonale e Komunës

U mbajt diskutimi publik me banorët e fshatrave Mushtisht, Sallagrazhdë, Dubravë, Maqitevë, Delloc, Dvoran dhe Popolan për Draft planin:Harta Zonale e Komunës

Diskutimet publike me qytetarë për Draft planin Harta Zonale e Komunës së Suharekës, kanë vazhduar edhe sot. Një diskutim i tillë është organizuar me banorët e fshatrave Mushtisht, Sallagrazhdë, Dubravë, Maqitevë, Delloc, Dvoran dhe Popolan, i cili u mbajt në ambientet e Shkollës Fillore “Edit Durham ” në Mushtisht, duke respektuar masat, rregullat dhe rekomandimet për mbrojtje nga COVID-19.
Vërejtjet, propozimet dhe sygjerimet nga ana e të pranishmëve janë evidentuar dhe do të shqyrtohen për kompletimin e një plani sa më të mirë të Hartave Zonale të Komunës

Hapsirë Reklamuese