OIK ndanë mirënjohje për infermirerët e Suharekës

Oda e infermierëve të Kosovës me kryetar Naser Rrustemaj ka ndarë mirënjohje për i nfermirerët e Suharekës të cilët kanë shërbyer gjatë pandemisë.

Qendra e kryesore e mjeksisë familjare në Suharekë përmes një postimi në facebook thanë se:
“OIK ndau mirënjohje për infermierët që kontribuan gjatë pandemisë

Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë shëndetësorë ka ndarë mirënjohje për infermierët e institucioneve primare, sekondare dhe terciare mjekësore në Kosovë që kanë ofruar shërbime shëndetësore për pacientët e infektuar me Covid 19
Naser Rrustemaj, Kryetar i Odës së Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë shëndetësorë, në ceremoninë e ndarjes së mirënjohjeve, ka falënderuar gjithë infermierët kosovarë që gjatë gjithë pandemisë janë angazhuar në shërbim të pacientëve me Covid 19.

Hapsirë Reklamuese

E falenderojm stafin e QKMF-së Suharekë që kan dhënë kontribut gjat pandemisë!/ Thuhet në njoftimin e QKMF Suharekë.