Nina Shalës nga Mushtishti i duhen 150 mijë euro për t’u shëruar, babai saj kërkon ndihmë

Nina Shala, e diagnostikuar me sëmundjen e rrallë Atypical Hemolyic Uremic Syndrome, ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ajo tash e gjashtë muaj është diagnostikuar me këtë sëmundje dhe deri tani familja ka shpenzuar 100 mijë euro. Për t’u shëruar, asaj i duhen edhe 150 mijë të tjera, shumë kjo e papërballueshme për familjen.

Përmes një postimi në Facebook, babai i Ninës ka kërkuar ndihmë.

Hapsirë Reklamuese

Lusim të gjithë ata që munden të ndihmojnë Ninen, të kontribuojnë në llogarinë:

Emri i llogarisë: Besart Shala (babai i vajzës)

Llogari: 1117259768000163

IBAN: XK051117259768000163

SWIFT code: MBKOXKPRXXX

Banka: ProCredit Bank Kosovo

Adresa: St.George Bush, No 26, 10000, Prishtina, Kosovo

Tel: +38344434000