Reshat Selimi PDK-së, zgjidhet kryetar Mushtishtit, LDK nënkryetarin

U zgjedhën Këshillat e fshatrave në Mushtisht dhe Maqitevë

Komisioni i formuar nga Kuvendi Komunal i Suharekës, nga sot ka filluar mbajtjen e takimeve për t’i zgjedhë Këshillat e fshatrave.

Sot në fshatrat Mushtisht dhe Maqitevë u zgjedhën kryetarët dhe këshillat e këtyre fshatrave.

Hapsirë Reklamuese

Mushtisht:
Kryetar: Reshat Selimi
Nënkryetar: Xhemajl Aliu
Sekretar: Qamil Jemini

Anëtarët e Këshilit të fshatit:

  1. Qamil Jemini
  2. Ardian Demiri
  3. Nasuf Behluli
  4. Astrit Salihu
  5. Xhemajl Aliu
  6. Ilir Jakupi
  7. Reshat Selimi
  8. Valdet Jemini
  9. Besim Durmishi