LAJMI I FUNDIT: Ekipi i Ballkanit detyrohet të kthehet në pragë, “Falë Zotit shpëtuam”

Ballkani luajti dje me Slavian e Prages në Çeki. Gjate kthimit per ne Prishtine, aeroplani ku udhetonte skuadra, stafi, drejtuesit dhe gazetare te ndryshem ka pasur plasaritje ne
xhamin e pilotit.

Gazetari Arlind Sadiku njofton se piloti ka bere kthim urgjent ne aeroportin e Prages, me te gjithe pasagjeret qe fale Zotit jane shendoshe e mire.

“Ekipi i Ballkanit detyrohet të kthehet në Pragë, falë Zotit shpëtuam mrekullisht.

Hapsirë Reklamuese

Derisa ishim duke fluturuar drejt Prishtinës, dritarja te piloti është plasaritur. Gjatë kthimit urgjent në Pragë, plasaritja është zmadhuar.

I gjithë ekuipazhi që ndodhej në aeroplan është shëndosh e mirë, falë Zotit”, shkruan gazetari Sadiku.