UEFA faktorizon Ballkanin si një klub që i ka dhënë shumë gjallëri dhe tifozëri Conference League

UEFA faktorizon Ballkanin si një klub që i ka dhënë shumë gjallëri dhe tifozëri Conference League

Ndër skuadrat që ka tërhequr numër të madhë të tifozërisë në Ligën e Konferences ishin klube nga tre shtete që luanin për herë të parë në këtë nivel: Ballkani (Kosovë), Vaduz (Lihtenshtajn) dhe Žalgiris Vilnius (Lituani), pjesëmarrja e tyre ndihmon në rritjen e shikueshmërisë së futbollit në vendet e tyre përkatëse, thuhej në mes tjerash nga faqja zyrtare e UEFA.

Hapsirë Reklamuese