Janë zhvilluar aktivitete nga personat me nevoja të veçanta

Aktivitetet e ditës së dytë të “Fetari 2022”, sot kanë filluar me garat sportive tashmë tradicionale për personat me nevoja të veçanta. Kështu garues të shumtë kanë zhvilluar aktivitete sportive në diciplina të ndryshme. Së bashku me ta ishte edhe kryetari i Komunës z. Bali Muharremaj dhe Drejtoresha e kulturës, rinisë dhe sportit Lorika Gashi, të cilët i kanë përshëndetur garuesit dhe ju kanë dëshiruar suksese në lojë.

Hapsirë Reklamuese