Momenti kur Anita Haradinaj i hidhet Ramushit mbi trup

Për ta përcjellë atë, kishte shkuar burri i saj, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj.

Ajo po merr pjesë në spektaklin “Dance Albania”.

Pasi e ndoqi përformancën e bashkëshortes së tij, ish-kryeministri i Kosovës i dha një puthje asaj.

Hapsirë Reklamuese

Kreu i AAK-së po ashtu i dha një vlerësim Anita Haradinajt.

“Je shumë e mirë dhe e guximshme”, i tha Ramushi Anitës.