Të rinjtë nga Suhareka i këndojnë këngë me çifteli Thaçit dhe Veselit

Disa të rijnë në Suharekë janë mbledhur në një vend dhe kanë kënduar me çifteli për dy ish-krerët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli.

Në një fshat të Suharekës, disa të rijnë që dinë të performojnë me instrumentin e çiftelisë, janë mbledhur dhe kanë kënduar një këngë për Thaçin dhe Veseli.

Sipas pamjeve të publikuara në TikTok, shihet se atmosfera në vendin ku ata po këndojnë është shumë e mirë dhe janë një grup i madh që po luajnë me çifteli.

Hapsirë Reklamuese

“Me ta vnu ku dush kufirin, o tash ke punë o me Hashimin. Do ta kallim Beogradin, prite prite Hashim Thaçin”, thuhet në disa rreshta të këngës.

https://www.tiktok.com/@arlindbeqaj1/video/7155547882853043461?embed_source=70772375%2C70772379%2C120009725%2C120008483%3Bnull%3Bembed_blank&is_from_webapp=v1&item_id=7155547882853043461&refer=embed&referer_url=gazetametro.net%2Ftash-ke-pune-o-me-hashimin-te-rinjte-nga-suhareka-i-kendojne-kenge-me-cifteli-thacit-dhe-veselit%2F&referer_video_id=7155547882853043461