Shkolla e Mesme Teknike”Skënder Luarasi”, ka filluar aktivitetin për nder të 28 Nëntorit, në Shesh

Sot Shkolla e Mesme Teknike”Skënder Luarasi”, ka filluar aktivitetin për nder të 28 Nëntorit, në Shesh me iniciativën e profesorit Armir Kuçi dhe këshillit të nxënësve, në bashkëpunim me profesorin Bujar Gollopeni, shkolla jonë ka organizuar një projekt për nder të ditës së flamurit. 

Për t’i parë nga afër aktivitetet e nxënësve tanë, ju mirëpresim në sheshin e qytetit, ku nxënësit tanë janë duke zhvilluar këtë projekt.

Hapsirë Reklamuese