• 04/08/2021

Tags : Adrian shala

Në mbështetje të atyre që kontribuan dhe po kontribojnë në

Sot, kryetari i degës së LDK-së dhe njëherit deputeti i Kuvendit të Kosovë Dr. Ardian Shala me disa anëtarë të kryesisë ka vizituar disa nga institucionet komunale për të parë për së afërmi punën dhe angazhimin maksimal të tyre gjatë kësaj kohe. Lidhja Demokratike e Kosovës dega në Therandë shpreh falenderimin dhe mirënjohjen e saj […]Më shumë...