• 04/08/2021

Tags : Ldk

Ekskluzive: Caktohet data për zgjedhjet lokale

Zgjedhjet lokale do të mbahen në vjeshtë të këtij viti, ndërsa Telegrafi merr vesh se ato do të mbahen më 17 tetor. Partitë politike tashmë kanë nisur përgatitjet për zgjedhjet lokale, ndërsa ditë më parë presidentja ka nisur konsultimet me partitë politike për datën e zgjedhjeve. Telegrafi merr vesh se tashmë është caktuar data e […]Më shumë...

Në mbështetje të atyre që kontribuan dhe po kontribojnë në

Sot, kryetari i degës së LDK-së dhe njëherit deputeti i Kuvendit të Kosovë Dr. Ardian Shala me disa anëtarë të kryesisë ka vizituar disa nga institucionet komunale për të parë për së afërmi punën dhe angazhimin maksimal të tyre gjatë kësaj kohe. Lidhja Demokratike e Kosovës dega në Therandë shpreh falenderimin dhe mirënjohjen e saj […]Më shumë...